Magyar Posta csomagkövető adatok rss hírfolyamban

kötelező Például: RR264274802HU

opcionális Ha várhatóan több csomagot fogsz követni, akkor érdemes itt megadni egy kitalált nevet, amivel az összes csomagodra egyben hivatkozhatsz. Így csak 1 feedet kell felvenned az olvasóba, de annak tartalmát később mégis bővítheted, hogyha itt a regisztrációkor azonos nevet adsz meg az új csomagoknak. Például: KombatWombat . Rossz példa: DHL (igen, volt ilyen)

opcionális Ide írhatsz egy rövid jellemzést a csomagról, hogy ha majd jön az értesítő, tudd, hogy mégis melyik csomag volt az a RR264274802HU. Például: helikopter-akkumlator masodik kuldese, mert az elso legitarsasag nem szallit akkukat

Sikeres kitöltés esetén átirányítom a böngészőlapot a feed címére, ezt a címet kell felvenni új feedként az olvasódba.

Tipp: ha a regisztrációkor elrontottad valamelyik mezőt, akkor ki tudod javítani úgy, hogy simán újraregisztrálsz, mintha új lenne - a régi felül fog íródni. Ugyanígy, ha ki akarsz venni egy csomagot a gyűjtőből, akkor regisztráld újra, de gyűjtőnév nélkül. Az előzőekből következik, hogy ha valaki tudja a csomagszámodat, akkor ki tudja cserélni a hozzá tartozó gyűjtőt és leírást. Ez akkor fontos, ha csak a gyűjtőre iratkozol fel, de a gyűjtős csomagoknál is fel tudsz iratkozni a közvetlen csomag feedjére (pl: http://moli.hu/feedposta/?feed=RR264274802HU). Továbbá ha a gyűjtőnevedet kitalálják, akkor le tudják tölteni a csomagadataidat, ezért válassz bonyolultabb nevet, vagy ne használj gyűjtőnevet.